Ιστορικό
Kατηγορίες
  • Χωρίς κατηγορία
CONTACT INFORMATION
River Street, Blue Building
5690-970 New York City
+1 234 567 890
9-13 & 14-19
LATEST TWEETS

Could not authenticate you.
INSTAGRAM FEED
Instagram connection not available.
logo
logo

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ HORT

Χειριστείτε μόνοι σας το Ελληνικό Δικτυακό Ρομποτικό Τηλεσκόπιο!
Τις τελευταίες δεκαετίες, η εμφάνιση απομακρυσμένων ρομποτικών παρατηρητηρίων έχει ανοίξει ατελείωτες δυνατότητες στην εξερεύνηση του Σύμπαντος. Η τεχνολογία αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκπαίδευση της Αστρονομίας στα δημόσια ή ιδιωτικά σχολεία, τα πανεπιστήμια καθώς και για αστροπαρατήρηση από τα σπίτια μας.

 

Το HORTelescope παρέχει διαδικτυακές υπηρεσίες τηλεσκοπίου για εκπαιδευτική προσέγγιση, έρευνα και αστροφωτογράφηση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από αρχάριους & ερασιτέχνες αστρονόμους, από φοιτητές, καθηγητές και είναι ιδανικό για απομακρυσμένες παρουσιάσεις.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ HORT

Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Κάντε δικό σας το HORTelescope μέσω της απομακρυσμένης πλαφόρμας Anydesk και δείτε το Σύμπαν με άλλο μάτι! Δείτε την διαθεσιμότητα και προγραμματίστε την επόμενη Αστροπαρατήρησή σας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Επιλέξτε την ημερομηνία που σας αρέσει συμπληρώνοντας όλα τα στάδια της ηλεκτρονικής κράτησης. Μπορείτε να κάνετε πολλαπλές καταχωρήσεις συμπληρώνοντας όσες φορές θέλετε τον οδηγό κράτησης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

Χειριστείτε το HORT μόνοι σας ή με την βοήθειά μας και δείτε Αστρικά Σμήνη, Νεφελώματα, Γαλαξίες, Πλανήτες, κ.ά. ουράνια σώματα. Μάθετε τον νυχτερινό ουρανό με το δικό σας διαδικτυακό ρομποτικό τηλεσκόπιο.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΤΟ TEST-DRIVE ΤΟΥ HORT ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!

   ———-     1-ΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ TEST DRIVE      ———-

   ———-     8-ΩΡΕΣ (2 ΝΥΧΤΕΣ): 8€    ———-

Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ
Loading...
RENT HORT - ROBOTIC TELESCOPE